Politica de Livrare
Costul pregatirii, ambalarii, procesarii este gratuit. Livrarea comenzilor este gratuita indiferent de valoare sau cantitate. Astfel, nu exista o limita minima impusa nici pentru valoare nici pentru cantitatea de produse a unei comenzi.

Livrarea produselor comandate de la noi se realizeaza prin curierat, utilizand serviciul Cargus.

Expediere

Imediat ce comanda a fost plasata, aceasta este pregatita in scurt timp. Timpul de pregatire al comenzii poate varia in functie de numarul si dimensiunea produselor. Expedierea se realizeaza in general in termen de maxim o zi lucratoare. Daca o comanda a fost plasata vineri seara, cel mai probabil aceasta urmeaza sa fie expediata luni.

Livrare

· Livrarea este gratuita pentru orice produs din marketplace.

· Livrarea este gratuita indiferent de cantitatea sau valoare comenzii.

· Exista drept de retur si garantie confrm legii in vigoare.

Livrarea comenzilor se realizeaza prin curiera rapid. In functie de situatie, aceasta poate dura chiar si pana la 10 zile lucratoare. In cazul produselor de mari dimensiuni, in general mobilier, livrarea dureaza mai multe zile.

Timpul de livrare

In functie de categoria de produs, durata livrarii poate varia de la 1 zi lucratoare pana la 10 zile lucratoare. In unele situatii, livrarea poate dura si mai mult, situatii in care cumparatorul este informat.

Ridicarea comenzilor din showroom

Daca produsele comandate sunt pe stoc in showroom, acestea se pot ridica imediat.

Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom la momentul inregistrarii comenzii, vei fi contactat prin e-mail sau telefonic de catre un reprezentant Harlem Romania cand vor ajunge in stocul nostru pentu a putea fi ridicate.

Din momentul in care primești notificarea, produsele vor fi pastrate in showroom timp de 3 zile lucratoare.

In cazul comenzilor achitate prin card online sau transfer bancar, te rugăm să prezinți actul de identitate in momentul receptiei produselor.